Livrarea

Livrarea produselor se face prin DPD curier cu un termen de livrare intre 3 si 8 zile.

Preturile pentru transport sunt in functie de valoarea comenzilor :

            * comanda intre 400 si 700 ron – transport 35 ron (fara tva)

            * comanda intre 700 si 1000 ron – transport 45 ron (fara tva)

            * comanda intre 1000 si 1500 ron – transport 55 ron (fara tva)

            * comanda intre 1500 si 2000 ron – transport 65 ron (fara tva)

            * comanda peste 2000 ron – transport 75 ron (fara tva)

            Returnarea produselor


 Pentru returnarea produselor, este necesara respectarea unor reguli.
      In primul rand, trimiteti-ne un mail sau contactati-ne telefonic pentru ca operatorilor nostri sa li se aduca la cunostiinta despre situatia creata.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze unele produse sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, retutur produselor fiind suportat de cumparator. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la dat primirii coletului. In termen de maxim 30 de zile suma va fi restituita, cu exceptia costului de transport daca este cazul.

         Produsele trebuie sa fie in ambalajele originale si fara urme de utilizare. Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil). Daca nu sunteti de acord cu aceasta taxa  va fi reexpediat produsul, costurile de transport fiind suportate de catre Dvs. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.