Importuri dedicate personalizate

 

Societatea FRONTIER SISTEM își propune să vină în ajutorul dezvoltării afacerii dumneavoastră, realizând importuri personalizate planului de dezvoltare, având experiență în domeniul importurilor și relații cu zeci de producători externi.

Deoarece timpul dumneavoastră este foarte valoros, vă punem la dispoziție o bază de date cu peste 4000 articole de uz casnic centralizate și sortate, din următoarele categorii: bucătărie, menaj, baie,  depozitare, grădină, textile, și multe altele.

Articolele au diverse modele și design-uri, și diferite calități, reușind astfel să îndeplinească nevoile tuturor.

Aplicația este ușor de gestionat, și nu necesită decât selectarea articolelor care prezintă interes. Nimic mai simplu!

Articolele au diverse modele și design-uri, si diferite calități, reușind astfel să îndeplinească nevoile tuturor. 

Aplicația este ușor de gestionat, și nu necesită decât selectarea articolelor care prezintă interes. Nimic mai simplu! 

step3ourjob

Odată ce selecția dumneavoastră este realizată, noi luăm legătura cu cei mai buni producători și păstrăm continuu legătura cu ei, ne asigurăm că produsele sunt de calitate și marfa pleacă din depozitul lor conform cerințelor.

Și ca să fiți fără nici o grijă, ne ocupăm de tot ceea ce ține de transportul internațional ca produsele să fie livrate în condiții optime. De asemenea, luăm în sarcina noastră formalitățile vamale și toate procedurile necesare pentru import.

Și ca să fiți fără nici o grijă, ne ocupăm de tot ceea ce ține de transportul internațional, ca produsele să fie livrate în condiții optime. De asemenea luăm în sarcina noastră formalitățile vamale și toate procedurile necesare pentru import.

Când toate formalitățile vamale sunt finalizate, livrăm marfa la depozitul dumneavoastră în siguranță, asigurându-ne că îndeplinim toate cerințele clientului.

Dacă ești convins că afacerea ta merită mai mult, nu ezita să ne trimiți un mesaj!